Ilmanvaihdon asiantuntijapalvelut Harju Solutionsilta

Harju Solutions tarjoaa ilmanvaihdon kuntokartoitukset ja kuntotutkimukset asiakkailleen Suomen LVI-liiton kouluttaman IV-asiantuntijan johdolla. Lisäksi palveluvalikoimaanmme kuuluu alan vahvaa asiantuntijuutta vaativat konsultointipalvelut.

ilmanvaihdon kuntokartoitukset

IV-alan konsultointipalvelut

Ilmanvaihto ja ilmastointi ovat merkittävässä roolissa sisäilmaongelmissa, niiden ehkäisyssä ja sisäilman laadun parantamisessa. Olemme erikoistuneet sisäilmaongelmadiagnostiikkaan erityisesti ilmanvaihdon osalta. Jos ilmanvaihdon tai sisäilman ongelmat mietityttävät, ota yhteyttä meihin. Alla olevilla palveluillamme saat tietoa, joka auttaa mahdollisissa sisäilmaa parantavissa toimenpiteissä ja niihin liittyvässä päätöksenteossa.

Ilmanvaihdon kuntokartoitukset

IV-kuntokartoitus on palvelu sinulle, jonka kodin tai kiinteistön ilmanvaihdolle ei ole hetkeen tehty mitään, mutta haluaisit selvittää sen toimivuutta. IV-kuntokartoitus on noin tunnin mittainen kartoitus tilan ilmanvaihdon nykytilasta. Saat perustiedot, minkälainen ilmanvaihto tilassa on tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti tulisi tehdä sisäilman ja ilmanvaihdon parantamiseksi.

Ilmanvaihdon kuntotutkimukset

Ilmanvaihdon kuntokartoitusta kattavampi ja laajempi selvitys on ilmanvaihdon kuntotutkimus. Tarjoamme IV-kuntotutkimuksia asiantuntijatyönä eri kokoisiin kiinteistöihin.

Mitä ilmanvaihdon kuntotutkimus sisältää?

Ilmanvaihdon kuntotutkimuksessa Suomen LVI-liiton kouluttama IV-kuntotutkijamme selvittää organisaatiosi ilmanvaihtojärjetelmän kunnon kokonaisvaltaisesti. IV-kuntotutkija on tekninen asiantuntija, joka käy läpi kiinteistön ilmanvaihtotekniikan, kerää huomiot ja nämä raportoidaan asiakkaalle kattavalla kirjallisella raportilla.