Kuntokartoitukset ja kuntotutkimukset

IV-alan konsultointipalvelut

Ilmanvaihto ja ilmastointi ovat merkittävässä roolissa sisäilmaongelmissa, niiden ehkäisyssä ja sisäilman laadun parantamisessa. Olemme erikoistuneet sisäilmaongelmadiagnostiikkaan erityisesti ilmanvaihdon osalta. Jos ilmanvaihdon tai sisäilman ongelmat mietityttävät, ota yhteyttä meihin. Alla olevilla palveluillamme saat tietoa, joka auttaa mahdollisissa sisäilmaa parantavissa toimenpiteissä ja niihin liittyvässä päätöksenteossa.

IV-kuntokartoitukset

IV-kuntokartoitus on palvelu sinulle, jonka kodin tai kiinteistön ilmanvaihdolle ei ole hetkeen tehty mitään, mutta haluaisit selvittää sen toimivuutta. IV-kuntokartoitus on noin tunnin mittainen kartoitus tilan ilmanvaihdon nykytilasta. Saat perustiedot, minkälainen ilmanvaihto tilassa on tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti tulisi tehdä sisäilman ja ilmanvaihdon parantamiseksi.

Ilmanvaihdon kuntotutkimukset

Ilmanvaihdon kuntokartoitusta kattavampi ja laajempi selvitys on ilmanvaihdon kuntotutkimus. Tarjoamme IV-kuntotutkimuksia asiantuntijatyönä eri kokoisiin kiinteistöihin. Olemme täydentäneet IV-alan asiantuntemustamme SULVI:n (Suomen LVI-liitto) järjestämällä IV-järjestelmien kuntotutkijakoulutuksella. Päteviä IV-kuntotutkijoita on maassamme toistaiseksi vain kourallinen; meiltä saat tilattua kuntotutkijan selvittämään minkä tahansa organisaation ilmanvaihtojärjestelmän kunnon. IV-kuntotutkija on tekninen asiantuntija, joka käy läpi kiinteistön ilmanvaihtotekniikan, kerää huomiot ja nämä raportoidaan asiakkaalle kattavalla kirjallisella raportilla.

Lue Sisäilmayhdistys Ry:n sivuilta ilmanvaihdon vaikutuksesta hyvään sisäilmaan:

http://www.sisailmayhdistys.fi/Terveelliset-tilat/Sisailmasto/Ilmanvaihdon-vaikutus