Kuntokartoitukset ja kuntotutkimukset

IV-alan konsultointipalvelut

Ilmastointi on merkittävässä roolissa sisäilmaongelmissa, niiden ehkäisyssä ja sisäilman laadun parantamisessa. Olemme erikoistuneet sisäilmaongelmadiagnostiikkaan erityisesti ilmanvaihdon osalta.

Jos ilmanvaihdon tai sisäilman ongelmat mietityttävät, ota yhteyttä meihin. Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme myös laajempaa sisäilmaselvitystä ja ongelmanratkaisua eri kokoisiin kiinteistöihin.

IV-kuntokartoitukset UUSI

IV-kuntokartoitus on palvelu sinulle, jonka kodin tai kiinteistön ilmanvaihdolle ei ole hetkeen tehty mitään, mutta haluaisit selvittää sen toimivuutta. IV-kuntokartoitus on noin tunnin mittainen kartoitus tilan ilmanvaihdon nykytilasta. Saat perustiedot, minkälainen ilmanvaihto tilassa on tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti tulisi tehdä sisäilman ja ilmanvaihdon parantamiseksi.

IV-kuntotutkimukset UUSI

Uutena asiantuntijapalveluna tarjoamme IV-kuntotutkimuksia eri kokoisiin kiinteistöihin. Olemme täydentäneet IV-alan asiantuntemustamme SULVI:n (Suomen LVI-liitto) järjestämällä IV-järjestelmien kuntotutkijakoulutuksella syksyllä 2016. Koulutus antaa valmiudet ja pätevyyden laajojen ja vaativien selvitysten laatimiseen. Päteviä IV-kuntotutkijoita on maassamme toistaiseksi vain kourallinen – tilaa pätevä kuntotutkija selvittämään kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän kunto!