Kotitalouksille ja pienkiinteistöille

Asutko omakotitalossa ja tarvitset asiantuntijaa ilmanvaihtoon liittyviin asioihin?

Meiltä saat modernien ilmastointilaitteiden ja -järjestelmien asennukset ja näihin liittyvät huollot sekä vikakorjaukset. Tarvittaessa huollamme IV-järjestelmäsi koko sen elinkaaren ajan huolehtien kotisi optimaalisesta ilmanvaihdosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmaplus-konseptissamme olemme paketoineet pienkiinteistöasujille valmiiksi hinnoiteltuja palvelupaketteja kodin hyvän sisäilman saavuttamiseksi. Kuinka omakotitalon ilmanvaihtojärjestelmä puhdistetaan? Entä miten IV-järjestelmä mitataan ja säädetään? Katso alhaalla oleva video näiden töiden eri vaiheista. Ilmaplus-puhdistuksen ja muut valmiiksi hinnoitellut palvelut voit varata Sinulle sopivana ajankohtana sähköisestä ajanvarauksestamme osoitteessa www.ilmaplus.fi.

kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voi tehdä arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50%. Vähennystä voi saada enintään 2400 euroa vuodessa ja vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800 euroa. Vähennystä ei saa tarvikkeista tai matkakuluista.

 

 

Esimerkkilasku:

Työn hinta: 950 € Materiaalit 740 € Urakka yhteensä: 1690 €
Kotitalousvähennys: 950 € x 50% = 475 € – omavastuu 100 € = 375 €

Lue lisää: Verohallinto – Kotitalousvähennys

 

Laajemmat ilmastointiasennus- ja saneeraustarjoukset laskemme aina kohteen tietojen perusteella erikseen.