Ilmastointityöt

Harju Solutions tarjoaa ilmastointityöt ilmastointiasennuksista ja -huolloista puhdistuksiin. Katso alta tarkemmat kuvaukset tarjoamistamme ilmastointitöistä!

Ilmastointiasennukset

Toteutamme ilmastointiasennukset tehokkaasti kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Laadimme myös IV-suunnitelmat, sekä urakoimme laajemmissa rakennuskohteissa. Toimintasäteemme on Satakunnan lisäksi Etelä- ja Keski-Suomi.

Suoritamme ilmastointityöt myös aliurakointina ja olemme kiinnostuneita yhteistyöstä luotettavien toimijoiden kanssa.

Ilmastointihuollot

Suoritamme kaiken kokoisten kiinteistöjen ilmastointijärjestelmien huoltotoimenpiteet laadukkaasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös kiinteät huoltosopimukset kiinteistöjen ilmanvaihtotalotekniikan hallintaan ja huolenpitoon. Sopimus tehdään räätälöidysti kiinteistön ja tilaajan tarpeisiin pääosin 1 – 3 vuoden ajaksi. Kiinteällä huoltosopimuksella vapaudut kiinteistön ilmanvaihdon huoltohuolista ja varmistut siitä, että ilmanvaihtoa huoltaa talotekniikan tunteva ammattilainen. Ota yhteys niin selvitetään, millä tavoin voisimme auttaa teitä.

Mittaus- ja säätötyöt

Ilmastoinnin mittaus- ja säätötöihin ei usein ilmastoinnin rakentamisen tai jo valmiin järjestelmän huollon yhteydessä riittävästi panosteta. Mittaus- ja säätötöillä kuitenkin vasta viime kädessä varmistetaan järjestelmän toimivuus. Jos oma ilmastointisi ei ole saanut tätä tarvittavaa viimeistelyä, tai epäilet järjestelmän toimivuutta nykyisellään, me hoidamme sen kuntoon.

Ilmastointipuhdistukset

Ilmastointipuhdistukset teemme laadukkain kotimaisin Air-Powerin puhdistusvälinein eri kokoisiin kiinteistöihin. Emme käytä desinfioivia aineita, vaan puhdistus tapahtuu viimeisimmän sisäilmatutkimustiedon suositusten mukaisesti mekaanisesti. Laadimme aina kirjalliset raportit ja mittauspöytäkirjat asiakkaalle.

Ilmastointikanavat on puhdistettava kohteesta ja sen käyttötarkoituksesta riippuen 1-10 vuoden välein, jotta ilmastoinnin toimivuus varmistetaan ja muun muassa paloriski minimoituu. Sisäilmaongelmakohteissa toimivalla ilmastoinnilla voidaan saavuttaa merkittäviä parannuksia hengitysilmaan.